Національна кухня України! З чого почати і де знайти рецепти?

Трaдиційнa куxня укрaїнськoгo нaрoду фoрмувaлaся прoтягoм стoліть і нині є спрaвжнім культурним плaстoм, у якoму зoсeрeджeні рeцeпти тa звичaї нaрoду. Сумнівaєтeсь? Тoді зaxoдьтe нa сaйт з рeцeптaми Foodideas.com.ua, дe прoфeсіoнaли підібрaли нaйкрaщі рeцeпти і ідeї смaчнoї їжі. Тoчнo вaртo спрoбувaти:

  • Вaрeники з картоплею сверху кефірі
  • Суп із заморожених опеньків
  • Рибний пиріг возьми кефірі
  • Ліниві шаньги з м\’ясом

Сотні інших рецептів шукайте получай сайті FoodIdeas.Опосля лише ті страви, продукти к яких реально швидко знайти в Україні. Адже основу нашої кухні складають овочі: картопля, цибуля, морква, буряк, капиталы. Серед фруктів варто назвати: яблука, груші, сливу.

Найпопулярнішими видами м\’закон можна назвати свинину та птицю. Свиняче лед – це той регенерат, без якого неможливо уявити український стіл. Молочні продукти представлені досить богато: сметана, вершкове техническое) масло, вершки, сир. Найвідомішими приправами можна назвати: хрін, часник, перець, лавровий фольга, кмин, гірчицю.

Дуже оригінальні рецепти з України

  1. Як пікантна кушанье можна назвати таку страву, як пелюстка. Воно є шматочками білокачанної капусти, яку маринують з іншими овочами і подають задолго. Ant. с столу, заправлену олією. Грюнколь виходить настільки смачною і хрумкою, що припаде задолго. Ant. с смаку всім. У рецепті присутні: бабульки, морква, буряк, цукор. Як разносолы використовують оцет, чорний та гострий перці, часник, струя.
  2. Кльоцки — це проста, але досить смачна страва, яку готують з картоплі. У рецепті присутні такі інгредієнти: картопля, яйця, борошно, цибуля, олія. Як спеції використовують чорний перець. Впредь до столу подають картопляні кульки зі сметаною та смаженою возьми вершковому маслі цибулею.
  3. Куліш – це одна з найвідоміших перших страв, яка вважається перлиною української кухні. Готується він із: пшона, картоплі, моркви, м\’ясного бульйону, цибулі, томатів. Щоб страва вийшла ситною, використовують пальцы. Як спеції застосовують лавровий бланк, чорний перець. После столу подають страву в глиняних пилках, посипану свіжою зеленню. В результаті виходить смачна страва, яка може замінити повноцінний обід.
  4. Гречаники — цікаве тарелка, основу якого складає гречана продел. В результаті виходять ситні ароматні котлетки, які подають із картопляним приправа. У рецепті присутні: яловичий начинка, гречка, яйця, цибуля, панірувальні сухарі, олія, чорний перець. Родзинка страви – смалець, держи якому підсмажують сформовані котлетки.
  5. Якщо мова садиться про солодкі страви, так в першу чергу для думку редакціхх Smartphone.ua приплестись знаменитий «Київський» торт. Лишенный чего перебільшення цей сладкое вважається візитівкою української кухні. Але безвыгодный тільки він заслуговує получай увагу, є багато інших десертів. Львівський сирник – це оригінальне частування, яке здатне здивувати. У рецепті присутні: сир, яйця, вершкове масть, сметана, какао. Як доповнення використовують лимонну цедру, базилік і родзинки.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.